proprii

AddToAny

Share this

     

Articole recente în blog

Urare în stil croato-neofascist

Urare în stil croato-neofascistÎn chiar ziua Crăciunului pe rit vechi, 7 ianuarie 2019, portalul croat index.hr anunță cum că Ivan Đakić, de 22 de ani, fiul unui puternic politician al partidului de guvernământ din Croația, HDZ, le ura sârbilor Crăciun fericit, dar într-un mod care nici nu mai miră într-un stat membru a U.E. unde neofascismul și-a arătat colții până și la meciul dintre Poli Timișoara și Dinamo Zagreb jucat la Timișoara. Beizadeaua a pus pe contul său de Facebook o fotografie cu un ustaș croat ținând în mână capul tăiat al unui sârb. Vezi https://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-hdzovog-zastupnika-objavio-sliku-ustase-s-odrubljenom-glavom-srbina/2054689.aspx

În urare: Svim prijateljima” srbicima sretan bozic” (Tuturor „prietenilor” sârbotei crăciun fericit).

De voie, de nevoie, poliția l-a pus la răcoare, dar numai de ochii lumii. Micuțul neofascist a fost eliberat astăzi, 10 ianuarie. Că deh, cum să stea la răcoare fiul unui deputat și milionar?

Între timp, în România, incitarea la ură nu e stingherită de nimeni. S.R.I.-ul e ocupat cu luptele intestine, polițistul Godină face haz de șeful său, ministrul de Interne, europarlamentarii români se gândesc la viitoare alegeri europarlamentare, parlamentarii se luptă-n dosare, de hoții și plagiat. Vaticanul își freacă mâinele. Trăiască Uniunea Europeană!

La anul, sârbii din România își vor sărbători Crăciunul baricadați în acasă. Serviciile secrete și psihopații vor avea grijă să dea telefoane anonime de amenințare cu bomba la una-două biserici ortodoxe sârbe, așa cum s-a întâmplat acum trei zile la Nijmegen (Olanda), la biserica ortodoxă utilizată nu doar de sârbi, ci și de greci și de ruși. E doar o deducție logică la ceea ce deja se întâmplă. Ortodocșii trebuie să dispară. Iar când vezi cum se șterge și cu Biserica Ortodoxă Română pe jos, ce pretenții să mai ai?

Nestingherit de nimeni, un alt neofascist, care zice că e și el croat, își continuă excesele de ură. „http://www.tion.ro/sarbii-au-aprins-stejarul-in-curtea-bisericii-in-ajunul-craciunului-pe-rit-vechi/2174109)

Desigur, marii intelectuali democrați din Timișoara nu citesc presa, deci nu pot lua atitudine. Și, oricum, dă-i dracului de sârbi, popor genocidar, asupritor etc. etc. Așa le trebuie!

Urare în stil croato-neofascist

Your rating: None Average: 9.5 (2 votes)

talmaciri

Visitors

  • Total Visitors: 1132933
  • Unique Visitors: 24753
  • Since: Vin, 06/26/2020 - 13:05

Vizitatori din data de 8 mai 2014

Flag Counter

Cine e online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.