Get Adobe Flash player

România, la cheremul gunoaielor

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version

 

Nu e niciun secret: toată lumea manipulează. Unii mai mult, alții mai puțin. C-așa-i mintea omului. Esența este aceeași. Oare? Eu pot să mă automanipulez, fiindcă o fac pe riscul meu. Pot fi conștient că sunt manipulat, caz în care fie accept manipularea, fie nu sunt conștient ori, nu-i așa, sunt un idiot, însă unul cu drept de vot. Dacă accept manipularea, înseamnă fie că sunt șantajabil, fie că sunt moale ca o mămăligă, fie că pur și simplu nu-mi pasă. Dar... hai la vot... Iată un caz cras de manipulare mediatică, sub ori poate chiar cu concursul serviciilor... naționale de securitate românești. Se întâmplă să fie în maaaareeeleee cotidian NAȚIONAAAAAL „Gândul“.

Primul articol: „Două tinere musulmane, bătute în Bucureşti: Le-au fost smulse vălurile şi au fost rănite la cap. UPDATE“. De la adresa:

http://www.gandul.info/stiri/doua-tinere-musulmane-batute-in-bucuresti-l...


Update... fără update. Ori fi uitat manipulatorii de update? N-o mai fi fost vreun update? Sau e cineva din redacție care ne atrage atenția că este vorba de o înscenare? Ce vedeți în imaginea de mai sus? Pe cineva, femeie sau bărbat, adică o posibilă ființă omenească ascunsă sub haine. O fi de la trupele antitero din România? Totul e posibil. De i se rupe guma la izmene, rămâne-n puța goală și cu ditamai ștrumeleagul la vedere. Desigur, ștrumeleagul poate fi propriu sau de împrumut, de diverse mărci, AKM fiind cea mai populară... Celelalte mărci, occidentale, sunt sfinte, despre care n-ai voie să ciripești. Că, deh, suntem în NATO, ce mama dracului. O imagine face cât o mie de cuvinte.

Al doilea articol. „Un caz izolat scoate la iveală o problemă reală în România de azi. Cum au ajuns două tinere musulmane să fie bătute în plină stradă, în Bucureşti“ De la adresa: http://www.gandul.info/stiri/un-caz-izolat-scoate-la-iveala-o-problema-r...


Așadar, „Gândul“ insistă. Ce vedeți în imagine: o tânără cu văl, citind dintr-o carte/broșură/caiet. O copilă. Să fie fecioara Maria? Măi, românilor, voi ați atacat-o chiar pe Fecioara Maria? Ei, bine, redactorul de serviciu (la pupat moaște de tot soiul) n-a prevăzut că secretarul de redacție va găsi tocmai o asemenea poză. Fiindcă Maria Bârneaure scrie, citând: „În momentul în care un om de stat dă o declaraţie incitatoare spunând că în acel lăcaş, în acea moschee, vor veni nu ştiu câte mii de posibili terorişi, vă daţi seama că oamenii care nu cunosc islamul sunt influenţaţi. Părerea noastră este că islamul nu este cunoscut, nu se ştie realitatea, adevărul despre islam, decât din mass-media. Oamenii care nu au cunoştinţe prea multe iau de bun ceea ce aud din mass-media de la anumite persoane. Şi-atunci, pot recurge la astfel de acţiuni care nu sunt demne pentru un om normal”, a explicat Cherim Enghin.“

Dragi cetățeni români, de ce mama dracului nu cunoașteți islamul și binefacerile lui? No, haida, veniți la biserică și citiți „Coranul“, să nu muriți proști. Bă, popilor, de ce nu promovați islamul în bisericile ortodoxe și catolice?

În fine, iată un alt citat din vestita publicație „Gândul“: „Cauza s-a constituit ca urmare a sesizării din oficiu de către organele de poliţie din cadrul Secţiei 8 în legătură cu incidentul petrecut în ziua de 30 martie 2016, în jurul orelor 17.00-17.30, când două adolescente au fost acostate pe Calea Mosilor de un grup de cinci persoane necunoscute, care le-au smuls baticul de pe faţă şi le-au agresat fizic, trăgându-le de păr şi provocându-le leziuni minore la nivelul mâinilor şi feţei, care nu au necesitat îngrijiri medicale", se arată în comunicatul Parchetului. Potrivit procurorilor de la Sectorul 2, tinerele nu au formulat plângeri penale. De altfel, cei cinci presupuşi agresori nu au fost identificaţi până acum.

Haida, de. Ies două târfe de prin Ferentari sau de aiurea și-i provoacă pe domnii pești. Dânșii le smulg „baticul de pe față“, iar ele, în culmea fericirii, „...nu au formulat plângeri penale.“ Un șmecher din serviciile speciale românești, adică un terchea-berchea birocrat, adică tot o jigodie, prinde ideea și, țac, născocește maltratarea a două tinere musulmane. În context, îmi aduc aminte de o idee la fel de năstrușnică a unui oarecare șmecher de doi bani de la D.I.I.C.O.T. care, de dobitoc ce este, vrea să ne interzică accesul la Internet. Recunosc, aici vă manipulez: pramatia nu vrea decât să ne interzică accesul la site-urile islamiste. La mintea lui de găină de gostat, plătit însă din banii mei, e ca doctorii. Vrea să trateze efectele, nicidecum să înlăture cauza. Un cioflingar în plus și nimic mai mult. Dar, din nefericire, este un cioflingar ale cărui decizii ne pot afecta nu doar viitorul, ci și viața.

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

  Visitors

  • Total Visitors: 682954
  • Unique Visitors: 23798
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter