Get Adobe Flash player

Intelectualitatea din România, care este...

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version
Undeva la începutul anilor ʹ90 ai secolului trecut, urmărind mass-media românească (eu, ca proaspăt beneficiar al democrației din România, impusă de „tancurile“ mafiote ale serviciilor secrete și propagandistice occidentale), am aflat că bietul dizident iugoslav Vuk Drašković (căruia, mai apoi, i-am și tradus și publicat două cărți în limba română: „Cuțitul“ și  „Consulul rus“) este, sărmanul de el, oropsit tare rău de regimul dictatorului Milošević. Ce să fac, ce să fac, gata, am inițiat o listă de semnături pentru eliberarea sa din închisoarea dictatorului iugoslav  - adică același Milošević ucis mai apoi în închisoarea vestitului Tribunal Internațional de la Haga de către MAREA DEMOCRAȚIE OCCIDENTALĂ -. Și, ce să vezi, ce să vezi... puțini dintre vestiții intelectuali timișoreni au semnat.
A fost pentru mine ca un șoc. Unul psihic, desigur. Ceva era putred în România. Adică cum, deja maltratatul dizident Vuk Drašković, care luptă pentru democrație, nu se bucură de sprijin internațional?! Abia mult mai târziu, după câțiva ani, mi-am dat seama: Vuk Drašković nu era decât ceea ce era: un slav. Ori, după cum s-a demonstrat în ultimele două decenii, cocotele occidentale sunt puse pe lichidat lumea slavă. Desigur, încă mai beneficiază de clemență polonezii, slovacii, cehii, croații, slovenii, adică cei aflați în barca romano-catolică, barcă nu tocmai ușor de lichidat de gașca de bătăuși mondială.
Citesc mai adineaori, nu, fiți liniștiți, nu din vestita mass-media așa-zis românească, ce numai românească nu mai este, ci din surse alternative, cum că nu mai puțin de 12 academicieni TURCI (dintr-un total de 21 de oameni de știință turci ) care au semnat o scrisoare către oficialitățile turce prin care le solicitau acestora să înceteze violențele și crimele asupra populației kurde din sud-estul Turciei (țară membră a N.A.T.O., deci încă o dovadă că avem de-a face cu bătăuși mondiali de toată jena și cu o... democrație de rahat). În total, până acum 1.128 de oameni de știință turci și străini au semnat această scrisoare, printre aceștia fiind și străinii (de Turcia, evident) Noam Chomsky,  David Harvey etc.
Așa cum n-am auzit să fi fost vreun intelectual ROMÂN care să fi inițiat și/ori semnat vreo scrisoare de condamnare a genocidului asupra sârbilor și a valorilor culturii sârbe din Kosovo, așa (încă) nu am auzit nici de vreo condamnare a acțiunilor dictatorului turc Erdogan de către maaaareaaa intelectualitate din România. Oare să fie cu toții bursieri ai reptilei George Soros? Se pare că, da.
 
 
P.S. Mă bucur că Poliția Română citește aceste articole ale mele. Nădăjduiesc că și vestitul S.R.I. și ălealate servicii (sper să mai fie vreunul în serviciul României...). Sper să le fie de folos și să acționeze logic, potrivit Constituției și actelor normative, nu la comenzi politice din exterior sau interior.

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

  Visitors

  • Total Visitors: 682954
  • Unique Visitors: 23798
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter