Get Adobe Flash player

Haideți să ne robespierruim! Masonii-și râd în barbă. Iar ne-au tras-o!

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version

Ați reținut? Nici n-au început bine protestele-n țara lui Hanți Salam Săsesc, că Marele Sultan, scuzați, Marele Licurici, reprezentat în România de coiotul neamț spălăcit Hans Klemm (neantizați-l p-ălălat, pedindosnicul Michael Guest, că n-a vrut, my Good, ce experiență..., unii din Timișoara nu s-au spălat nici acum pe mâini de când au dat mâna cu mâna lui), l-a convocat pe Dragnea, mai-marele peste pesediști, la stat în genunchi, pe coji de nucă, în colțul clasei. La care pupincuristul declară că, de fapt, trebuia cu o săptămână mai înainte (https://www.agerpres.ro/politica/2017/02/02/dragnea-am-avut-miercuri-cu-...), dar el nu și nu... Că i-a părut rău de pișpirel.

Bă, Liviuță (micuțul meu nemernic și drăgălaș, țucă-ce tati...), v-am dat locuri de muncă pentru curvele din Oltenia și mai urmează ca băieții noștri, de virili ce sunt, chiar mai virili ca obeliscul din ca..., dar ce capitală!!! și decât ucigașul lui Teo Peter, să vă miluiască cu (scuzați cacafonia...) democrația și să v-o dea și vouă pe nas, și pe gură și-n vârf cu uraniu slab îmbunătățit, să nu spuneți că exagerăm numai cu sârbii. V-am dat costume de Halloween pentru Deveselu. Ce tot faceți gargară că nu ați prins niciun contract la promisa-n 99  reconstrucție a celor trei poduri de peste Dunăre de la Novi Sad, pe care le-au confundat băieții noștri cu canoele indienilor nativi americani? Putea să fie podul lui moș Saligny. Sau chiar ăla de-i zice al prieteniei, dracu mai știe de-i în Hungaria sau Turbanistan (iar le confundăm...) ori tot același (C.I.A. a stabilit clar că Budapesta e capitala României, ce vă tot împotriviți, măi, homiștilor?), dar v-am mai dat o șansă: reprezentantul nostru special tot nemernic e și pentru noi, dar cu atât mai util. George Friedman (a nu se scufunda cu europeanul vostru pe care ni l-ați trimis pe cap, Gică Soros) mare adevăr a spus grăind că „Pregătiți-vă de război!“. Noi nu vă trimitem antisemiți vopsiți sub formă de tancuri sovietice și cu nume românești, nici chibuțuri pe post de comunism. Ce dacă ne dăm Nobelu-ntre noi, că d-aia suntem cei mai deștepți și mai puternici, liftelor ce sunteți! Noi chiar detestăm o asemenea camuflare antiprofesională. Noi jucăm cinstit, a se vedea Bondsteel-ul din cealaltă jumătate de patrie a lu mama Tereza, Kosovo (nu Kesovija), mândria clintonianului și a antisemitului mondial, Mădălina Abrict, că care a scăpat de mandule, dar coaiele tot i-or rămas. Chiar și după ce a ucis 4.500 de civili sârbi. C-așa-i democrația la noi, iertat ne fie holocaustul indian, dar de nu inventau khazarii cuvântul ăsta, poate făceam și noi o afacere.  Că de-aci și scula aia de tăiat lemne, picioare, gâturi etc.  pe numele lu  madama de bordel Madeleine Albricht. Se dă ea acum la gândul de a trece la islam, dar tot javră e și pentru noi, americanii. 

Deci, ca atare, bă, nea Liviule, aproape că ți-aș da dreptate. Te-ai suit pe cal și acum te dai Ceaușescu. Măgarii spun că istoria, cică, se repetă. Dar cum dracu se repetă cu indivizi din aceeași zonă? N-avem nimic cu dânșii, dacă într-adevăr  e deștepți.  Personal, îi admir, fiindcă într-adevăr e deștepți din moment ce, de zeci de ani, de după 1918 încoace și cu mult înainte, e tot deștepți. Nu oricine poate conduce. Deci nu oricine poate fi deștept dacă n-are firman. Concluzia-i că una și aceeași regiune-i furnizorul principal de conducători, de unde și ideea că meseria (era să zic masoneria) se transmite din tată-n fiu, din șmecher în șmecher, din zidar în zidar. Și ce mândru și plin de speranțe eram că Grindeanu... că, în sfârșit, aveam și noi un baci oltean, dar bănățean d-al nostru...

No, iaca dracu, am ajuns și la ștoarfele ăștea numite masoni, de care pute România. Iar circul ăsta împotriva nu știu cărei ordonanțe pute de la o poștă a ciorapi nespălați, de mason. 

Bogați (doar ei știu cum, că primul milion cică nu se citește), majoritatea deja înregimentați în tot soiul de loji (sunt mai mulți masoni în România decât cei... 4.000.000 de comuniști) și lojulețe (lojici), că nici DEX-ul nu-i pomenește, hoți cu gulere albe, indivizi care nu au putut spune NU cu riscul de a-și trăda salariații și patria, legați prin tot soiul de interese de gașcă mafiotă, inconștienți, mândri de-un statut bazat pe căcat, pe cumetrii, pe dosare reciproc șantajabile, aceștia distrug România. Pă-știa cine-i împușcă ca la Târgoviște?

Am fost unul dintre fraierii care în decembrie 1989 și-au riscat viața pentru o libertate falsă, promovată de mercenarii de la  Europa Liberă și Vocea Americii, jegurile care au reinventat blestematul număr 6, de data aceasta 6.000 (c-atâția ar fi fost omorâți la Timișoara...). De câteva milenii, Europa tot aude de fatidica cifră sau de multiplicatorii acesteia. Până și la reșou se vorbește...

Urmăresc acum manipularea în masă (ceea ce nu înseamnă că sunt de acord cu tâmpenia și măgăria P.S.D., Doamne ferește), însă nici nu pot accepta ideea că, iarăși, suntem masă de manevră, ceea ce pute, vorba ceea, de la o poștă. Tot soiul de gunoaie gen C.I.A., M 6, F.S.B., reptile, balauri, extratereștri etc. etc., prin papagalii locali, ne manevrează ca pe niște handicapați. Ceea ce dovedește că avem doldora de rahați politici. Mafioții ăștia știu ce vor și, la nevoie, nu vor ezita să ne ucidă. Cine nu-i cu noi e-n-potriva noastră!

Ei, bine, cine-și asumă răspunderea de a condamna masoneria și pe avortonii acesteia? Nimeni. Uriașa masă de manevră din stradă contestă doar efectele, nu și pe cei care stau la bază. Avem prea mulți vânduți, pupincuriști, nimicuri, spălați pe creier, manipulați în masă. Gunoiul de Soros, căruia o reclamă mai bună nici că se putea, râde de se sparge (dar-ar Domnul). Iar noi ne certăm ca idioții manipulați de jigodiile de la cine știe ce servicii secrete pentru...ce? Ca la putere să vină X în locul lui Y ori invers. 

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

  Visitors

  • Total Visitors: 682954
  • Unique Visitors: 23798
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter