Get Adobe Flash player

„Fuck the EU!"

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version
În decembrie 1989, pe când mașinăria propagandistică occidentală, prin atât de „libera“ și „corecta“ sa mass-media, ucidea dintr-un condei 6.000 de timișoreni, pe când eram sufocați de povestea cu securiști și teroriști, făceam de pază la întreprindere. Într-o seară, a venit un jurnalist francez. Era primul ziarist occidental pe care-l vedeam și cu care am stat de vorbă. Ne-a întrebat de aspirațiile noastre revoluționare. Firește, pe primul loc a fost libertatea presei. Hâtru, francezul a surâs și a spus că așa ceva nu există. Atunci am fost șocat. Acum nu mai sunt. Libertatea presei nu există. Așa cum nici democrație nu există. Poate doar tentative sau forme. În rest, manipulare, minciună, propagandă. Ca și toată această așa-zisă revoluție din 1989, abil pusă în scenă de sforarii occidentali și unde am jucat rolul de masă de manevră.
Despre manipulare, minciună și propagandă m-a convins zilele acestea mârlănia europarlamentarilor, care întrece orice măsură. Din păcate, (și) pe banii noștri, fiindcă la grămada aceea de 751 de deputați avem și noi 32. Pentru un salariu brut de aproximativ 7.900 de euro plus „cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie, de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum şi de circa 20.000 de euro lunar pentru angajarea asistenţilor“, cum scrie Mediafax
(http://www.mediafax.ro/politic/analiza-avantajele-de-a-fi-eurodeputat-ca...), se întrec cu tot felul de idei care mai de care mai trăznite. Din nefericire, cu efecte care încep a mirosi a totalitarism și a război. Și care, desigur, îi gâdilă plăcut orgoliul unuia precum jegul de George Soros, dar mai cu seamă al acelora care-i stau în spate. 
Mafioții antieuropeni din P.E. au votat miercuri, 23 noiembrie 2016, o rezoluție care, după ce pune pe același taler Rusia cu DAESH (câtă perfidie pe inițiatoarea poloneză Anna Elżbieta FOTYGA – vezi http://www.europarl.europa.eu/meps/en/28353/mep_home.html, când alătură Rusia de DAESH în scop cum nu se poate mai limpede, de manipulare abjectă), aparent condamnă, în obișnuitul limbaj de lemn, „propaganda ostilă și dezinformare îndreptată împotriva societăților noastre de către Kremlin și actorii nestatali precum ISIS/DAESH...“, însă deschide calea spre o Uniune Europeană totalitară. Pas pe care deja l-au făcut englezii, unde s-a instituit teroarea împotriva celor care ar îndrăzni să mai stea de vorbă cu vreun jurnalist rus. 
Da, de acum mi-au stârnit interesul. Voi căuta și voi urmări RT-ul și Sputnikul. Aceasta până când (și nu e departe ziua) nemernicii din P.E. vor decide blocarea pe Internet accesului la resursele informaționale care nu le sunt pe plac. Care nu le cântă-n strună. 
Iată ce-am găsit:
 
 
 
Nu are nicio importanță pentru drăguții de parlamentari  că la Praga activează „Europa liberă“, post de radio susținut financiar de S.U.A. și care face propagandă de stă mâțu-n coadă. Nici că zeci de mii de spioni ai C.I.A., B.N.D., M. I. 6 etc. activează în lume sub acoperirea de jurnaliști, mânjind profesia de ziarist. Pe europarlamentari îi interesează doar salariile pe care un român de rând nu le-ar câștiga nici în 10 ani de muncă adevărată. Îi interesează plasa fină de minciuni cu care-și acoperă nimicnicia de slugi. 
Europarlamentarii nu sunt interesați de faptul că o mână de oameni a acaparat 80% din mass-media mondială (firește, și în România), manipulându-ne după cum li se scoală de dimineață sau nu. Că zilnic suntem bombardați cu știri care mai de care mai alarmiste, menite să ne inducă starea de nesiguranță pentru a fi mai ușor controlați și manipulați, chiar dacă legislația românească în vigoare condamnă și pedepsește (teoretic) asemenea fapte. 
Vajnicii europarlamentari s-au făcut a nu fi auzit când tanti Mița de S.U.A., pe numele ei Victoria Nuland, un alt gunoi american, ne-a trântit în 2014 un „Fuck the EU!“, adică exact ceea ce cred americanii despre coana Europă (https://www.youtube.com/watch?v=RAqnodZmvXA , https://www.youtube.com/watch?v=YvmLZpDOhOQ etc.). Singură Angela Merkel a îndrăznit să ia atitudine (https://www.theguardian.com/world/2014/feb/07/angela-merkel-victoria-nul...), ceilalți președinți de state membre ale U.E. au tăcut ca porcu-n păpușoi. 
Europarlamentarii ne reprezintă. Din păcate. Și fiindcă tot am ajuns la „Fuck the EU!“, în Marea Britanie a devenit popular cântecul „Fuck you European Union“:
 
 
Trageți dvs. concluziile de rigoare.

 
P.S. Pe 23 aprilie 1999, aviația NATO a ucis la Belgrad 16 angajați ai Radioteleviziunii Sârbe, bombardând sediul acestei instituții. 
 


Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

  Visitors

  • Total Visitors: 682954
  • Unique Visitors: 23798
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter