Get Adobe Flash player

Forțe de intervenție rapidă…

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version

Citeam, în anii trecuți, în presa românească, despre faptul că, după evrei, țiganii din România își au și ei serviciile lor secrete. Constat însă că și arabii sunt extrem de bine organizați, trupele lor de intervenție fiind, mai mult ca sigur, stabilite pe cartiere. Cel puțin în Timișoara. Sunt vecin cu trei indivizi pe care statul român i-a îmbrățișat cu drag, dar care iute și-au dat arama pe față. Adică lipsa de civilizație și instinct tribal. Cu vreo 10-12 ani în urmă, proaspeții vecini (primii doi, soț și soție, acum, de când cu ISIS, dânsa poartă țoale specifice) și-au zis că, gata, dacă tot au devenit cetățeni români, au aceleași drepturi precum cei născuți în România. Desigur, după cum s-a dovedit în timp, ei nu au decât drepturi, îndatoririle revenindu-le goimilor, pardon, românilor (a se citi cetățeni români). 

Am căutat pe www.dexonline.ro cuvântul „goim“. Ei, bine, închipuiți-vă că nu apare... Căutați însă definiția pe Google. 

Care lege a bunului simț dacă în țara lor de origine aceasta nu o fi existând? Nu. Ei, ca proaspeți cetățeni români, au toate drepturile și nu cumva să te iei de ei că iute-ți sare la beregată onor Consiliu Național împotriva Discriminării sau cum dracu i-o fi spunând. 

Cartierul meu, ca orice cartie-dormitor din România comunistă. O curte înconjurată de blocuri sinistre prin arhitectură. Cu garaje la subsol. Iar în mijlocul curții, o insulă amenajată de cei fără de garaje ca loc de parcare. Pe banii lor, nicidecum pe ai Primăriei Timișoara. Și fără serviciile companiei municipale de salubrizare, aceiași cetățeni întreținându-și singuri curățenia în locurile de parcare. Evident că, toamna, cei câțiva tei și vița de vie își scutură frunzele. După care gem europubelele de ele. Fiindcă românii mătură. Firește, proaspeții noștri concetățeni nu au decât drepturi, goimii n-au decât să măture. Arabii au parcări curate. N-au venit în România să muncească, ci să facă, precum orice semit care se respectă, negoț. 

Acum vreo 12 ani, după cum ziceam mai sus, gata, vor și ei loc de parcare în curte. Primul loc fără mașină (cel care l-a amenajat fiind încă la fabrică, la muncă), șo pe el. Firește că au urmat riposte verbale. La o ripostă cu mai mulți decibeli, n-au trecut nici cinci minute și în curte au aterizat două mașini pline cu arabi, în ajutorul… oropsitului conațional. De partea românului, nici un vecin. C-așa-i românul.

A doua zi, dimineața, în parcare, „oropsitul“ arab mă avertizează cu tupeu că să avem grijă noi, românii, că oricum nu suntem uniți, iar la nevoie va scoate la noi pistolul. C-o fi având sau nu pistol, în România totul e posibil. Pe bani obții orice, ca-n S.U.A. 

Anul acesta (2015), am lipsit din oraș peste jumătate de an. Revenind, văd trei locuri de parcare ocupate de aceiași arabi (din cele șapte – 7 de pe insulă, împărțite de 120 de familii. Cu un covor de frunze până ja jumătatea roților. Goimii, nesimțiți, n-au măturat. Cea de-a patra mașină a aceleiași familii, e veșnic parcată pe carosabil, în mod limpede împiedicând intervenția, la nevoie, a unei mașini de pompieri.

Am sesizat I.S.U. Banat, dar se pare că instituțiile statului nu sunt ale noastre, ci doar plătite pe banii noștri. Am sesizat astăzi și I.P.J. Timiș, nu am reclamat nimic. Sunt curios ce răspuns voi primi. Oricum, dacă mi se întâmplă ceva datorită sifonarilor din Poliție, veți ști de unde mi se trage.

Îmi povestește un vecin, posesor de garaj, cum i s-au înjurat în vara aceasta morții mamei și strămoșilor de către unul dintre feciorii de arabi (deja prima generație de arabi născuți în România). 

Îmi spune soția cum a amenințat-o în primăvară cel de-al treilea arab cum că, de-i zgârâi mașina (parcată pe locul meu), îmi va face autoturismul zob.

Și, culmea, nevasta acestui cel de-al treilea arab, româncă de-a noastră, îi povestește zilele trecute soției mele cum bărbatu-său, arabul, împreună cu alți doi arabi, l-au căpăcit pe un vecin în vârstă numai fiindcă le-a atras atenția să nu mai parcheze în fața garajului lui. Bietul om nu i-a reclamat de teamă.

De teamă? Poate. Cred însă că de teamă că Poliția Română doarme în izmene. Adică încearcă să fie corectă politic și să nu-i supere cumva pe proaspeții… investitori.

Însă de ce i-ar fi povestit nevasta de arab soției mele aceste lucruri? Concluzia mi se pare simplă: să ne sperie și să le cedăm locul de parcare. Fiindcă domnii arabi, protejați de statul român antiromânesc, vor să fie stăpâni. 

În contextul actual, când hoarde de migranți marca ISIS asaltează o Europă tâmpită, stau și mă întreb: pe noi cine ne mai apără în țara asta în care 80% dintre parlamentari sunt corupți, când polițiștii sunt băgați cu zecile la zdup pentru corupție? În țara asta unde arabii reacționează mai rapid decât forțele de poliție din România? Cum e posibil să se adune 10-14 arabi în doar câteva minute, când tu, ca cetățean român, plătești o poliție, o jandarmerie, trupe de intervenție, servicii speciale de tot felul, iar la o adică, de suni la 112, ești trimis la plimbare?  Cum va fi când va fi România va fi invadată de zeci de mii de arabi, plătiți de George Soros și de S.U.A. să ne invadeze? Când același Soros le plătește ghiduri pentru a ajunge în Europa?  Oare trebuie să mai credem în organe sau trebuie să ne organizăm pentru autoapărare? Fiindcă, după cum se vede, statul român și-a trădat propriii cetățeni de dragul unei mafii politice fără nicio identitate ideologică. Și, indubitabil, fără vreo afecțiune față de patrie. 

Cu siguranță nu am să aștept dreptatea de la stat, de la jalnicele sale organe. Nu mă bazez nici pe vecini ori concetățeni, care mai de care mai mămăligă. Pur și simplu, de ajung la înghesuială, îmi voi face dreptate singur. Cu parul, cuțitul, ranga etc. Dacă eu, ca jurnalist și scriitor am ajuns să scriu asemenea rânduri, înseamnă că situația e deja prea periculoasă. Iar organele care ar fi trebuit să prevină, să mă apere, sunt fie neputincioase, fie fricoase, fie legate de mâini de mafia politicienilor corupți, vânduți unor  interese străine. Iar dacă vreți dovezi, există un recent act normativ supranumit și antilegionar. Încă unul anticonstituțional, dar când vestitul Victor Ciorbea, acest vajnic avocat al poporului, doarme-n izmene, la ce te mai poți aștepta? Mă apucă râsul (unul rece, înghețat) când citesc despre încă un proiect antiromânesc, inițiat de maaareeele Dragnea, referitor la… demnitatea umană. Constituția e pentru tâmpiți. N-ai voie să spui nimic despre afaceriștii cu Holocaustul, despre singurul partid românesc pornit de jos și fără voia masoneriei, despre politicienii corupți și averile lor obținute ilegal. Gașca de reptile a lui Soros are nevoie de o lume cât mai eterogenă, fără state naționale, fără biserici naționale, de un haloimăs ușor de controlat, de condus. De o forță de muncă idioată. Agramată. Cu Initium, înainte! Victoria Nuland, această „Fack U.E.“ veghează ca o Madonă. Dar pe invers. O madonă a iadului.

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

  Visitors

  • Total Visitors: 683023
  • Unique Visitors: 23800
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter