Get Adobe Flash player

Europa, liberă? Da, de libertate

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version
Am trăit s-o văd și p-asta: nemernicii din Parlamentul European mi-au tăiat dreptul la informare. Pur și simplu, după ce i-am criticat și unora chiar le-am trimis mesaje prin e-mail, mi-au șters adresa de e-mail de pe listele de abonați la toate buletinele informative ale lor la care mă abonasem. 
Pe ce temă i-am criticat? Exact unde-i doare cel mai tare: la adevăr, la libertatea de opinie, de informație. 
Au atacat dur RT-ul și Sputnik-ul, dar pentru ce? Simplu. S-au trezit că rușii mint mai bine ca ei. Și? Tot simplu. Clubul mincinoșilor notorii de la Europa Liberă (știa Ceaușescu ce știa, că d-aia l-au trimis la vânătoare pe plaiurile veșnice ale indienilor...) a trecut cu viteza luminii la înființarea secțiunii TV de la Praga, desigur, în limba rusă. Am lucrat în mass-media aproape douăzeci de ani. Sunt în cunoștință de cauză când afirm că o publicație nu se face de azi pe mâine. Mai cu seamă o televiziune. 
Din păcate, nu știu limba rusă. Ca atare, nu voi cunoaște decât urmările jegoșilor propagandiști de la ceea ce nefericit pentru europeni se numește... Europa Liberă. Liberă de ce, din moment ce javrele din S.U.A. sunt sponsorii? Care S.U.A. sunt departe. Și cât de-aproape e Deveselu...
Porcii din masonerie știu bine ce fac, știu foarte bine ce agendă urmăresc. Numărul 13 este preferatul lor. Iar ordonanța guvernului, cea care a divizat România în februarie 2017, care i-a învrăjbit pe bunici cu nepoții, are tot numărul 13. Chiar întâmplător? Chiar sunt PSD-iștii tâmpiți sau doar executanți ai manevrelor masoneriei? 
Un tramvai timișorean se aude aproape, tot mai aproape, se apropie de etajul patru...
Fire-ați ale dracului de gunoaie!

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 217 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 4 vizitatori online.

  Visitors

  • Total Visitors: 619879
  • Unique Visitors: 21523
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter