Get Adobe Flash player

Dă-le, Doamne, S.U.A., tot ce le-au dat ele altora!

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version
Niciodată nu mi-am ascuns aversiunea și scârba față de ceea ce se numește, pompos, Statele Unite ale Americii. O populațe alcătuită din scursori provenite din toate părțile Terrei. Mai bine zis, o vastă colecție temporală de scursori umane. Care, după ce au lichidat populația indigenă (ce să mai spunem de bizoni), fără însă a fi vreodată acuzată de genocid sau holocaust, după ce a mânat în rezervații de animale ceea ce a mai rămas din indienii băștinași, a devenit, culmea ipocriziei umane, sinonimă cu... democrația. Cu civilizația. A devenit o superputere militară, fiindcă a dobândit o putere financiară construită pe jaful și cadravrele băștinașilor.  De fapt, atunci ca și acum, civilizarea în stil american înseamnă moarte, crimă în masă, distrugere, exod, Guantanamo, holocaust, victime colaterale, CIA, NATO, revoluții portocalii, de primăvară, de catifea, lovituri de stat, amestecul în treburile interne ale diverselor state, George Soros, cotropirea Europei de imigranți plătiți de Soros etc. etc. Și mai înseamnă fabrică de bani fără acoperire, amestec în treburile interne ale României ș.a.m.d.
De cum văd sau mă aflu în preajma vreunui oficial american, instinctiv îmi miroase a praf de pușcă, a cadavre, a moarte. Onorabilul reprezentant al Satanei fiind, probabil, tot un om (ca alcătuire organică), dar mai curând un zombi politic. Un gunoi.
De cel puțin 25 de ani urmăresc îndeaproape evenimentele de pe plan internațional și încă nu am dat de vreunul în care să nu-și fi băgat râtul jigodiile de la Casa Albă, Pentagon, C.I.A. etc.
Mai trist, dar nu este nicidecum o surpriză, mass-media românească (mă rog, cât o mai fi ceva din ea românească...), evită să pună pe tapet subiecte delicate. Atfel spus, stai liniștit, bă, europeanule, Noua Ordine Mondială veghează. Trebuie să citești surse alternative. Unde afli că, la jumătatea lui februarie 2016, în minunata Europă se vor întoarce peste 6.000 de „studenți“ jihaghiști.
Trai, nineacă! Departe de sforarii de la Langley, de Pentagon, de sula americană de la Washington. Da, după ce ai ucis populația băștinașă și i-ai furat bogățiile, după ce ai sforărit două războaie mondiale și aproape că ai exterminat jumătatea bărbătească a Europei, îți dă mâna să sforărești mai departe și să joci după regulile tale. Mai cu seamă când ai sub-gunoaie de gen Marea Britanie, Franța, Anglia, că de restul ce să mai spunem...
 
Majoritatea populației conștiente de pe Terra ar fi mulțumită să li se întoarcă S.U.A tot ce le-au făcut ele altor state. Doar o lecție...

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 0 vizitatori online.

  Visitors

  • Total Visitors: 682954
  • Unique Visitors: 23798
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter