Get Adobe Flash player

Cărți de autor

     

Articole recente în blog

trafic ranking

Statistici web

Un criminal de război mai puțin

Zice-se că nu e creștinește să te bucuri de moartea unui individ. Ba, de data aceasta eu mă bucur, fiindcă, de exista vreun Dumnezeu, nu s-ar fi derulat asemenea crime. Mă bucur, fiindcă lumea a mai scăpat de un criminal de război. Individul se numea John McCain, unul dintre artizanii bombardării Serbiei de către hoarda de criminali numită NATO. 

Iată ce zicea acest american bolnav mintal la vremea agresiunii NATO asupra unei țări suverane, care nu a atacat vreo altă țară membră NATO: 

„S.U.A. riscă să piardă războiul cu armata sârbă și cu tehnica învechită a acesteia. Riscăm atâta vreme cât nu trecem la un bombardament aerian masiv, strategic și susținut. Nicio țintă a infrastructurii nu ar trebui să constituie o excepție – fabrici, rețele de apă, școli, spitale, magazine, indiferent ce. Da, tuturora ne pare rău de victimele civile la fel ca de pierderile noastre, însă acestea sunt inevitabile.”

Da, aceasta este vestita „democrație” americană. Din nefericire pentru umanitate, împotriva răului te mai poți lupta. Dar împotriva prostiei, nu.

„Eroul” din Vietnam a participat la arta gazării din aer a vietnamezilor, doar fiindcă erau vietnamezi. Nimic nou, americanii au o istorie bogată în genocid. Pe ceea ce a mai rămas din indigeni îi țin în, culmea democrației, rezervații. Deci, după cum decurg lucrurile, mai puțin și Adolf Hitler va fi declarat erou. Bravo, „democrație” occidentală! 

Aștept să văd cum va rezolva mama-natură cu ceilalți criminali de război: Bill Clinton, Madeleine Albricht etc. etc.

 

No votes yet

Promovează acest site

Share this

Traduceri

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 24 imagini
 • 235 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 0 vizitatori online.

  Visitors

  • Total Visitors: 259923
  • Unique Visitors: 9260
  • Registered Users: 7
  • Since: Vin, 06/26/2020 - 13:05

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter