Get Adobe Flash player

Cine spală chiloții Uniunii Europene

Versiune pentru tipărireSend by emailPDF version

Cine spală chiloții Uniunii EuropeneSe tot vorbește de o criză a Uniunii Europene. De (brusc) u Europă cu mai multe viteze. Nimic mai fals. Nu e nimic altceva decât faptul că rahatul a ajuns la suprafață și acum se vede în toată splendoarea... maro(n)-căcănărisită a sa. Dacă rahatul poate fi splendid. Oricum, e mai mare decât toate petele de pe Lună. Altfel spus, asta-i șatra pompos numită Uniunea Europeană, un căcat mason și iluminat ce te orbește de nu te vezi. În față, șmecherii, bandiții, hoții (Anglia, Franța, Spania, Italia, că mărunta Germanie n-a prea fost la împărțeală și s-a tot gândit la teritoriile rusești până i-ai tras-o rușii de nu s-a văzut, că de te uiți la baba Merkel te întrebi de-i fătuca lui Dolfi sau a lui Koba...). Despre holocausturile acestora din colonii, nici pâs. În spate: noii sclavi, ăștia, cei din viteza a cincea sau marșalier (după cum vroiesc maeștrii de rituri și loji). Printre care, evident, România. O țară mare, dar condusă de șmenari. Și care, încet-încet, trece la religia Șmen. C-așa-i moda. Dacă șefu-i șmenar, pot și io. 

Citeam și nu mă minunam:

http://www.gandul.info/international/sclavele-romance-de-la-fermele-din-...

Foaaaarte bune informațiile de la patriotele ziar național „Gândul“ pentru lumea a treia numită (încă?) România. Iar dacă e să judecăm după gândirea gândiristei care a semnat rândurile cu pricina riscăm o epidemie de râs (un lux pentru Iuropa cotimporană): „Românca le-a povestit jurnaliştilor de la The Observer, publicaţie săptămânală a ziarului britanic The Guardian, abuzurile prin care a trecut.“ Una la mână: bietul „The Observer“ este... publicație a ziarului „The Guardian“. Cum mama dracului să fii publicație a unei publicații? A doua, dar tot prima la mână: Uniunea Europeană nu e decât o curvă, dar nu am voie să-i spun că e pe deasupra și împuțită, fiindcă nenea statul român mă poate chelfăni de nu mă văd. Ei, bine, nu e împuțită și asta v-o spun doar vouă: e chiar foarte împuțită, că d-aia s-au cărăbănit curvarii ordinari din U.E. numiți englezi și ne-au lăsat cu blenoragia, sifilisul etc. pe cap, preferând să defileze tot cu baba Șpanga aia a lor și cu reptila de fii-su, iubitorul de zone încă virgine (de „investitori“ străini) din România. D-aci și noul verb în patria noastră: a brexitui. 

Păi ceea ce povestește duduița aia sclifosită de la maaarele ziar știam de multă vreme. De olecuță oleacă mai mult de un sfert de veac. Șefa curvelor, madam Europa, cu ranga schimbată în „Uniunea Europeană“, nemaiavând cine să-i spele chiloții, s-a gândit la... extindere. Și s-a extins. Întâi au spălat-o la cur vișegradistele. Care, în răstimp, s-au trezit cu votu-n pat și s-au iemancipat. Și? Și cum și? Păi cum să rămână coana U.E. cu chil(h)oții nespălați? Problema e cine anume-i spală?  

No votes yet

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 218 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

  Visitors

  • Total Visitors: 683023
  • Unique Visitors: 23800
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter