Get Adobe Flash player

admin: blog

Logica euro-americană, demnă de „Cascadorii râsului“

„Russia Today“ și „Sputnik“ se află sub lupa năclăită a intereselor politice ale S.U.A. și Uniunii Europene, care au simțit că le fuge pământul de sub picioare. Cum pot o televiziune și un post de radio, ambele finanțate de dușmanul de moarte – Rusia, să fie acuzate de influențarea alegătorilor americani? Sau a celor vest-europeni? Campania furibundă din ultimele luni, atât în exportatorul de „democrație“ a „Sfinților părinți“ (mamă, ce de homosexuali care procreează..., numai bărbați unul și unul) cât și în Europa vitezelor hăis-cea, împotriva a două biete mijloace mass-media, te fac să te crezi la un film făcut de idioți pentru idioți.

Europa, liberă? Da, de libertate

Am trăit s-o văd și p-asta: nemernicii din Parlamentul European mi-au tăiat dreptul la informare. Pur și simplu, după ce i-am criticat și unora chiar le-am trimis mesaje prin e-mail, mi-au șters adresa de e-mail de pe listele de abonați la toate buletinele informative ale lor la care mă abonasem. 
Pe ce temă i-am criticat? Exact unde-i doare cel mai tare: la adevăr, la libertatea de opinie, de informație. 

Haideți să ne robespierruim! Masonii-și râd în barbă. Iar ne-au tras-o!

Ați reținut? Nici n-au început bine protestele-n țara lui Hanți Salam Săsesc, că Marele Sultan, scuzați, Marele Licurici, reprezentat în România de coiotul neamț spălăcit Hans Klemm (neantizați-l p-ălălat, pedindosnicul Michael Guest, că n-a vrut, my Good, ce experiență..., unii din Timișoara nu s-au spălat nici acum pe mâini de când au dat mâna cu mâna lui), l-a convocat pe Dragnea, mai-marele peste pesediști, la stat în genunchi, pe coji de nucă, în colțul clasei. La care pupincuristul declară că, de fapt, trebuia cu o săptămână mai înainte (https://www.agerpres.ro/politica/2017/02/02/dragnea-am-avut-miercuri-cu-...), dar el nu și nu...

George Friedman, o altă Albright cu coaie de oțel...

Poate vă mai aduceți aminte de George Friedman, unul dintre marii geomanipulatori americani care, venind în România, afirma la PRO TV: „Romania trebuie sa decida daca va permite exploatarea gazelor de sist. Ar fi minunat daca nu am avea nevoie de ele, dar data fiind pozitia strategica a Romaniei, exploatarea gazelor de sist e o problema strategica nationala. Gazul de sist limiteaza influenta ruseasca. Oricat de mult ar putea afecta mediul el ofera o solutie geopolitica. In situatia actuala a Romaniei, ar fi iresponsabil sa nu luati in considerarea exploatarea gazelor de sist. “ (vezi http://stirileprotv.ro/emisiuni/dupa-20-de-ani/analistul-american-george-friedman-ne-avertizeaza-gazele-de-sist-sunt-arma-cu-care-puteti-preveni-razboiul.html).

„Fuck the EU!"

În decembrie 1989, pe când mașinăria propagandistică occidentală, prin atât de „libera“ și „corecta“ sa mass-media, ucidea dintr-un condei 6.000 de timișoreni, pe când eram sufocați de povestea cu securiști și teroriști, făceam de pază la întreprindere. Într-o seară, a venit un jurnalist francez. Era primul ziarist occidental pe care-l vedeam și cu care am stat de vorbă. Ne-a întrebat de aspirațiile noastre revoluționare. Firește, pe primul loc a fost libertatea presei. Hâtru, francezul a surâs și a spus că așa ceva nu există. Atunci am fost șocat. Acum nu mai sunt. Libertatea presei nu există. Așa cum nici democrație nu există. Poate doar tentative sau forme. În rest, manipulare, minciună, propagandă. Ca și toată această așa-zisă revoluție din 1989, abil pusă în scenă de sforarii occidentali și unde am jucat rolul de masă de manevră.
Despre manipulare, minciună și propagandă m-a convins zilele acestea mârlănia europarlamentarilor, care întrece orice măsură. Din păcate, (și) pe banii noștri, fiindcă la grămada aceea de 751 de deputați avem și noi 32. Pentru un salariu brut de aproximativ 7.900 de euro plus „cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie, de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum şi de circa 20.000 de euro lunar pentru angajarea asistenţilor“, cum scrie Mediafax

România, la cheremul gunoaielor

 

Nu e niciun secret: toată lumea manipulează. Unii mai mult, alții mai puțin. C-așa-i mintea omului. Esența este aceeași. Oare? Eu pot să mă automanipulez, fiindcă o fac pe riscul meu. Pot fi conștient că sunt manipulat, caz în care fie accept manipularea, fie nu sunt conștient ori, nu-i așa, sunt un idiot, însă unul cu drept de vot. Dacă accept manipularea, înseamnă fie că sunt șantajabil, fie că sunt moale ca o mămăligă, fie că pur și simplu nu-mi pasă. Dar... hai la vot... Iată un caz cras de manipulare mediatică, sub ori poate chiar cu concursul serviciilor... naționale de securitate românești. Se întâmplă să fie în maaaareeeleee cotidian NAȚIONAAAAAL „Gândul“.

Dă-le, Doamne, S.U.A., tot ce le-au dat ele altora!

Niciodată nu mi-am ascuns aversiunea și scârba față de ceea ce se numește, pompos, Statele Unite ale Americii. O populațe alcătuită din scursori provenite din toate părțile Terrei. Mai bine zis, o vastă colecție temporală de scursori umane. Care, după ce au lichidat populația indigenă (ce să mai spunem de bizoni), fără însă a fi vreodată acuzată de genocid sau holocaust, după ce a mânat în rezervații de animale ceea ce a mai rămas din indienii băștinași, a devenit, culmea ipocriziei umane, sinonimă cu... democrația. Cu civilizația. A devenit o superputere militară, fiindcă a dobândit o putere financiară construită pe jaful și cadravrele băștinașilor.  De fapt, atunci ca și acum, civilizarea în stil american înseamnă moarte, crimă în masă, distrugere, exod, Guantanamo, holocaust, victime colaterale, CIA, NATO, revoluții portocalii, de primăvară, de catifea, lovituri de stat, amestecul în treburile interne ale diverselor state, George Soros, cotropirea Europei de imigranți plătiți de Soros etc. etc. Și mai înseamnă fabrică de bani fără acoperire, amestec în treburile interne ale României ș.a.m.d.
De cum văd sau mă aflu în preajma vreunui oficial american, instinctiv îmi miroase a praf de pușcă, a cadavre, a moarte. Onorabilul reprezentant al Satanei fiind, probabil, tot un om (ca alcătuire organică), dar mai curând un zombi politic. Un gunoi.
De cel puțin 25 de ani urmăresc îndeaproape evenimentele de pe plan internațional și încă nu am dat de vreunul în care să nu-și fi băgat râtul jigodiile de la Casa Albă, Pentagon, C.I.A. etc.
Mai trist, dar nu este nicidecum o surpriză, mass-media românească (mă rog, cât o mai fi ceva din ea românească...), evită să pună pe tapet subiecte delicate. Atfel spus, stai liniștit, bă, europeanule, Noua Ordine Mondială veghează. Trebuie să citești surse alternative. Unde afli că, la jumătatea lui februarie 2016, în minunata Europă se vor întoarce peste 6.000 de „studenți“ jihaghiști.
Trai, nineacă! Departe de sforarii de la Langley, de Pentagon, de sula americană de la Washington. Da, după ce ai ucis populația băștinașă și i-ai furat bogățiile, după ce ai sforărit două războaie mondiale și aproape că ai exterminat jumătatea bărbătească a Europei, îți dă mâna să sforărești mai departe și să joci după regulile tale. Mai cu seamă când ai sub-gunoaie de gen Marea Britanie, Franța, Anglia, că de restul ce să mai spunem...
 
Majoritatea populației conștiente de pe Terra ar fi mulțumită să li se întoarcă S.U.A tot ce le-au făcut ele altor state. Doar o lecție...

Intelectualitatea din România, care este...

Undeva la începutul anilor ʹ90 ai secolului trecut, urmărind mass-media românească (eu, ca proaspăt beneficiar al democrației din România, impusă de „tancurile“ mafiote ale serviciilor secrete și propagandistice occidentale), am aflat că bietul dizident iugoslav Vuk Drašković (căruia, mai apoi, i-am și tradus și publicat două cărți în limba română: „Cuțitul“ și  „Consulul rus“) este, sărmanul de el, oropsit tare rău de regimul dictatorului Milošević. Ce să fac, ce să fac, gata, am inițiat o listă de semnături pentru eliberarea sa din închisoarea dictatorului iugoslav  - adică același Milošević ucis mai apoi în închisoarea vestitului Tribunal Internațional de la Haga de către MAREA DEMOCRAȚIE OCCIDENTALĂ -. Și, ce să vezi, ce să vezi... puțini dintre vestiții intelectuali timișoreni au semnat.
A fost pentru mine ca un șoc. Unul psihic, desigur. Ceva era putred în România. Adică cum, deja maltratatul dizident Vuk Drašković, care luptă pentru democrație, nu se bucură de sprijin internațional?! Abia mult mai târziu, după câțiva ani, mi-am dat seama: Vuk Drašković nu era decât ceea ce era: un slav. Ori, după cum s-a demonstrat în ultimele două decenii, cocotele occidentale sunt puse pe lichidat lumea slavă. Desigur, încă mai beneficiază de clemență polonezii, slovacii, cehii, croații, slovenii, adică cei aflați în barca romano-catolică, barcă nu tocmai ușor de lichidat de gașca de bătăuși mondială.
Citesc mai adineaori, nu, fiți liniștiți, nu din vestita mass-media așa-zis românească, ce numai românească nu mai este, ci din surse alternative, cum că nu mai puțin de 12 academicieni TURCI (dintr-un total de 21 de oameni de știință turci ) care au semnat o scrisoare către oficialitățile turce prin care le solicitau acestora să înceteze violențele și crimele asupra populației kurde din sud-estul Turciei (țară membră a N.A.T.O., deci încă o dovadă că avem de-a face cu bătăuși mondiali de toată jena și cu o... democrație de rahat). În total, până acum 1.128 de oameni de știință turci și străini au semnat această scrisoare, printre aceștia fiind și străinii (de Turcia, evident) Noam Chomsky,  David Harvey etc.

O europubelă, un ales... Sau prezervative pentru cioroi

Ciorile europene au intrat, vrând-nevrând, în Europa. Canci stârvuri și gunoaie pe te miri unde. Canci gropi de gunoi ca la marginea Cimișoarei (eheheeee, acum oraș catindat..., eheheeee). Cioroii și cioroaicele de prin Iuropa de Iest, emigrate cu d-a sila pe plaiurile noastre, s-au trezit încă o dată văduvite de farmecul Răsăritenei Europe. Ce ți-e și cu europubelele astea... Mor ciorile, mâțele și câinii pe capete. Rar mai vezi câte-un individ balaoacheș  scotocind prin gunoaie pentru a-și crește porcii. Păi de unde, de când cu boanghinele astea de super, hiper și mega mall-uri care-ți oferă „n“ produse“  cu gust de căcat, dar la prețuri diferite? Ce nu țin nici măcar de foame. Și le cumperi să ai și tu ceva-n frigider, să nu strici degeaba curentul. Și să nu te ia vecinele-n tărbacă cum că, pe vremea lui Ceașcă, aveau ele mai mult decât tine, astăzi, tu carele ești ceea ce ești... Ce fain miroase mâncarea de prin dodoloațele astea de magazinuri...! Ce mai contează că e vorba de mărfuri salvate înainte de termenul de alterare (pardon, i se zice „expirare“). Ce bucurie pe spitale, case de copii și de nebuni, pentru care statul bun (cu parlamentarii) și hoț cu proștii mai salvează o conservă de pește, o brânză, poate chiar un ciorchine de strugure de soiul caviar...

Forțe de intervenție rapidă…

Citeam, în anii trecuți, în presa românească, despre faptul că, după evrei, țiganii din România își au și ei serviciile lor secrete. Constat însă că și arabii sunt extrem de bine organizați, trupele lor de intervenție fiind, mai mult ca sigur, stabilite pe cartiere. Cel puțin în Timișoara. Sunt vecin cu trei indivizi pe care statul român i-a îmbrățișat cu drag, dar care iute și-au dat arama pe față. Adică lipsa de civilizație și instinct tribal. Cu vreo 10-12 ani în urmă, proaspeții vecini (primii doi, soț și soție, acum, de când cu ISIS, dânsa poartă țoale specifice) și-au zis că, gata, dacă tot au devenit cetățeni români, au aceleași drepturi precum cei născuți în România. Desigur, după cum s-a dovedit în timp, ei nu au decât drepturi, îndatoririle revenindu-le goimilor, pardon, românilor (a se citi cetățeni români). 

Am căutat pe www.dexonline.ro cuvântul „goim“. Ei, bine, închipuiți-vă că nu apare... Căutați însă definiția pe Google. 

Traduceri

Promovează acest site

Share this

Sondaj

De unde aţi aflat de acest site?:
 • 6 imagini
 • 217 articole
 • Cine e online

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 3 vizitatori online.

  Visitors

  • Total Visitors: 619855
  • Unique Visitors: 21520
  • Registered Users: 7
  • Since: Sâm, 03/05/2016 - 01:48

  Vizitatori din data de 8 mai 2014

  Flag Counter